Ηρακλής - Νίκη Βόλου 4-0

Ο Ηρακλής ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του στα play offs της Football League, επικρατώντας 4-0 της Νίκης Βόλου.

Ο «Γηραιός» τερμάτισε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς, τέσσερις λιγότερους από τον Παναιτωλικό και περιμένει την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής για τους Αγρινιώτες για τα όσα είχαν γίνει στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής των play offs με τον Ολυμπιακό Βόλου, όπου τα «καναρίνια» κινδυνεύουν με αφαίρεση βαθμών. Σε περίπτωση που οι Αγρινιώτες τιμωρηθούν με αφαίρεση πέντε ή περισσότερων βαθμών, τότε το «εισιτήριο» της ανόδου θα πάει στους Θεσσαλονικείς.
Μπορεί η νίκη του Ηρακλή να δείχνει εύκολη, ωστόσο, στην αρχή το παιχνίδι δεν έδειξε τέτοια εξέλιξη, καθώς οι Βολιώτες μπήκαν πιο δυνατά, απείλησαν στο 5’ με τον Κυριάκο, αλλά το σουτ έφυγε άουτ, ενώ στο 10’ οι αμυντικοί του «Γηραιού» έδιωξαν την σέντρα του Λαλί πριν γίνει απειλητικός ο Τζιώρας και στο 19’ το σουτ του Τάντιτς βρήκε σε ετοιμότητα τον Χουάντερσον.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βγουν απειλητικά στην επίθεση, στο 20’ με τον Κραγιόπουλου, αλλά η κεφαλιά του πέρασε άουτ και την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Βουτσιά στο 33’. Οι Θεσσαλονικείς ευτύχησαν να προηγηθούν τρία λεπτά αργότερα, με τον Κιρόφσκι να νικά τον Καρακούτση στο τετ-α-τετ έπειτα από ασίστ του Σιατραβάνη.
Μάλιστα, στο 41’ ο Χ. Παληγεώργος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, έπειτα από εξαιρετική ατομική ενέργεια και δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με αποτέλεσμα, ο Ηρακλής να πάει στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ακριβώς όπως το πρώτο, καθώς η Νίκη είχε τις ευκαιρίες, στο 46’ με τον Φλίγκο, στο 51’ με τον Κυριάκο και στο 55’ με τον Κοντοδήμο, αλλά το τέρμα δεν ήρθε για τους φιλοξενούμενους και στο 58’ ο Κιρόφσκι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που είχε κερδίσει ο Σιατραβάνης από τον Καρακούτση, έδωσε… αέρα τριών γκολ στους γηπεδούχους.
Μάλιστα, στις καθυστερήσεις, ο Αλεξίου έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Ηρακλή, καθώς με δυνατό σουτ από πλάγια θέση νίκησε τον Καρακούτση, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.
Ρέφερι της αναμέτρησης ήταν ο Τζήλος (Λάρισας), που έδειξε την κίτρινη κάρτα στους: Σαράφογλου και Αλεξίου.
Ηρακλής (Σίνισα Γκόγκιτς): Xoυάντερσον, Παπαστεριανός, Παληγεώργος Χ., Κραγιόπουλος, Φερνάντεζ, Βουτσιάς (63' Γεωργίου), Παληγεώργος Γ. (61' Τροΐρης), Σιατραβάνης, Σαράφογλου, Κιρόφσκι (68' Αλεξίου), Θόρια.
Νίκη Βόλου (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Καρακούτσης, Ψιανός, Χατζής, Κοντοδήμος, Πιτταράς, Πουρτουλίδης, Τζιώρας (46' Φλίγκος), Λαλίν, Κυριακός, Τάντιτς, Ουέλινγκτον (46' Θ. Παπαδόπουλος).

0 σχόλια