Υπάρχει πρόταση για αγορά του Ολυμπιακού Β.


Πρόταση για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχής της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου έχει στα χέρια του ο Δημήτρης Καραγιάννης.

Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων», μίλησε στον σταθμό «Σπορ FM» υποστηρίζοντας πως ο ίδιος και οι συνεργάτες του θα αξιολογήσουν την πρόταση και σε περίπτωση που δεν βρεθεί κάποιος επενδυτής να αναλάβει την ομάδα, τότε η νυν διοίκηση θα... τρέξει τη νέα σεζόν.

«Έχει κατατεθεί μία πρόταση για την αγορά της ΠΑΕ, την οποία θα αξιολογήσουμε. Αν δεν βρεθεί επενδυτής, η τωρινή διοίκηση θα είναι αυτή που θα τρέξει την ομάδα και τη νέα σεζόν», ήταν τα πρώτα του λόγια.
Και συνέχισε: «Η ΠΑΕ δεν σταμάτησε να λειτουργεί. Πάντα λειτουργεί προς το συμφέρον της ομάδας. Ασχολούμαστε με δύο θέματα. Πρώτα, γίνονται οι αποδεσμεύσεις για να μην υπάρχει πρόβλημα και δεύτερον έχουμε ρίξει το βάρος στο θέμα του ΕΑΚ. Μέχρι τις 5-8 Ιουλίου δεν πρόκειται να κάνουμε κάποια επίσημη κίνηση. Βολιδοσκοπούμε παίκτες, αποφάσεις δεν έχουμε πάρει».

Τέλος, για τον αριθμό των ξένων τη νέα χρονιά, σχολίασε: «Στόχος μας είναι να μειωθεί ο αριθμός ξένων παικτών. Όπως και να έχει, πάντα από τους εννιά οι μισοί ήταν "άχρηστοι", θέλω να πω ότι οι πέντε έπαιζαν, οι άλλοι όχι».


Πηγή: Onsports.gr


0 σχόλια