Συμφώνησε με Δεινόπαππα και Γεωργίου ο Ολυμπιακός


O Θανάσης Δεινόπαππας




Στις πρώτες μεταγραφές του Ολυμπιακού που θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα είναι οι Θανάσης Δεινόπαππας και Θανάσης Γεωργίου.

Ο πρώτος είναι μεσοεπιθετικός και προέρχεται από τη Λάρισα, 25 ετών με παρουσία τα προηγούμενα χρόνια σε Αγροτικό Αστέρα, Κέρκυρα στη Σούπερ Λιγκ και Αναγέννηση Επανωμής, και ο δεύτερος τερματοφύλακας, 27 ετών που έπαιξε πέρυσι στο Φωκικό και παλιότερα σε Βέροια, Κέρκυρα, Διαγόρα, ΟΦΗ, Ζάκυνθο. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, οι "ερυθρόλευκοι" είναι κοντά στην απόκτηση του Ντάνιελ Πόνσε από τους "βυσσινοί" -μεσοεπιθετικός 29 ετών με τριετή παρουσία στη χώρα μας για Πανθρακικό και Λάρισα- αλλά και του Δημήτρη Αρβανίτη, ο οποίος ήταν βασικός μέλος της τη χρονιά της ανόδου από τη Β' Εθνική στη Σούπερ Λιγκ πριν τέσσερα χρόνια και την τελευταία διετία ανήκε στην Καλλιθέα.

Πρόταση για τον Λαγδάρη του Βατανιακού
Σύμφωνα με το mikrliliga.com, επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό Βόλου για την παραχώρηση του νεαρού αριστερού μπακ, Βασίλη Λαγδάρη, δέχθηκε ο πρόεδρος του Βατανιακού, Γεράσιμος Ποτουρίδης. Ο 18χρονος πλάγιος αμυντικός έκανε πολύ καλή χρονιά, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των "ερυθρόλευκων".




 

0 σχόλια